От една седмица имам оплаквания от болки в гърба, гърдите и главата, както отхрачваща кашлица с жълт цвят. Посетих лекар-вътрешни болести, който каза, че имам бронхит и ми назначи изследвания на кръвта и рентгенова снимка на б.д. и назначи лечение:Левокса и сироп Амбрекс. Резултатите на кръвта са в норма, но ме претесни снимката. Рентгенолога е записал:/пиша дословно, доколкото съм разчела краснописа// "Без инфилтративни изменения в паренхима. ...лена, конгестивна в дясно белодробна структура. verte! Свободни к....нци. Car - б.о." Думите на лекаря бяха: Нямам проблем и ми изписа Диклофенак Дуо. След 7 дни ме иска на преглед.
Моля за Вашата помощ/съвет относно тази конгестивна белодробна структора. Какво представлява. Тази "удивителна" на гръбначния стълб. Какво да предприема относно посещения при лекар за изясняване на диагноза, лечение, какви още изследвания да направя. Посещението и изследването са със заплащане, тъй като личния лекар не вижда проблеми и не дава направления. Благодаря и чакам отговор и дано да бъде по-бърз. Сама съм в насрещната буря и всяко мнение ще ми бъде кураж и полза!