Добре дошли! Правила за писане във Форума

Не пестете добрите думи, за тези, които заслужават!

Добре дошли! Правила за писане във Форума

Мнениеот ZdraveiGP » Пет Мар 14, 2008 7:18 pm

Добре дошли!
Идеята на форумите, а и на самия Интернет, е освобождаване на информационния ресурс за общо, универсално и по-достъпно ползване. Ако някой иска да ги комерсиализира, в което няма нищо лошо, го прави под формата на платена услуга в пространството - инжeнерни, архитектурни, правни и т.н. комерсиални, уеб базирани консулти по казуси.
Поради специфичността на Здравната услуга и най-вече заради убежденията на създателите, този форум има статут на отворена и некомерсиална дискусия. Желаем да сме максимално достъпни и взаимнополезни, като даваме различни насоки и информация по здравни теми, без да се стремим да заменим реалния лекарски преглед. Мнението на авторите е, че самолечение базирано единствено на субективни мнения в интернет, без реална консултация с лекар, е глупост и безотговорност към собственото и на близките здраве. Този форум не го препоръчва!
Няма други изрични отговорности/писане на отговори в срок, ангажиране с конкретен проблем и т.н./, освен спазването на Правилата на Форума. А те са максимално опростени:
1. Пишете на кирилица! Изключения се правят само за специфични и непреводими думи и словосъчетания - термини, никове, търговски марки и т.н.
2. Спазвайте добрия тон! Българският език има достатъчно изразни средства, чрез които можете ясно да декларирате позиция/дори тя да е много остра/ и без да сте вулгарни! При задаване на въпрос, моля спазвайте някакви елементарни културни правила към тези, от които търсите съвет - някакво обръщение, поздрав и т.н. Иначе във форума се създава впечатление, че някой на някого е длъжен в отговорите си, а това не е така.
3. Писане на съобщения ИЗЦЯЛО С ГОЛЕМИ БУКВИ или ПоСлЕДоВателНО използване на малки и големи букви няма да се толерира!
4. Ако имате забележки или се чувствате обидени от действие или бездействие във форума на даден потребител, модератор или админа, НАПИШЕТЕ му ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ! НЕ ОБСЪЖДАЙТЕ ВАШИЯ ПРОБЛЕМ с други потребители във форумите. Всеки подобен пост ще бъде изтриван, а потребителят - предупреждаван. За повторно нарушение следва изгонване от форумите.
5. Рекламни съобщения или линкове/лични съобщения, извън подписа са АБСОЛЮТНО забранени!
Потребители използващи функцията 'Лични съобщения' с цел рекламни съобщения и препратки към други сайтове с цел продажба на стоки и услуги също ще бъдат предупреждавани. За повторно нарушение следва изгонване от форумите.
6. Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описващо съдържанието й - теми с невярна и подвеждаща информация, както и авторите им, няма да се толерират!
7. Напомняме, че всички публикувани материали и мнения в този форум имат САМО информационен характер. Те могат да са написани от пациенти или медицински специалисти, но по никакъв начин не могат да заменят реалния консулт с лекар и да претендират за изчерпателност! Провеждано самолечение, основаващо се единствено на мнения от този форум, без дискусия с Вашия лекар, е проява на безотговорност към собственото здраве и в никакъв случай не се препоръчва!
Напред!
ZdraveiGP е Д-р Захари Петров
Управител на Медицинска Практика "Здравей"
Ние Ви изпращаме по-здрави ;), Вие предайте нататък!
За контакт/записване за консултации - моля, посетете www.zdraveigp.com
Аватар
ZdraveiGP
Администратор
 
Мнения: 1958
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 11:39 pm
Местоположение: София/Бургас/Шумен

Назад към Благодарим Ви за професионализма и грижите!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron